Het Witven is een populaire plek voor actieve arrangementen. Zo is onze locatie de start of (tussen)stop van wandel- en fietsroutes, kunt u komen midgetgolfen, een beachvolleybal toernooi organiseren of verschillende dinerspellen spelen zoals Wie is de Mol. Wij bieden verschillende actieve arrangementen aan voor jong en oud. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden, wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Sportieve arrangementen_Witven_Veldhoven

Barbecue/midgetgolf arrangement Witven

€ 22,85 p.p. (excl. dranken, minimum 25 deelnemers)

Het perfecte dagje uit voor de hele groep. U kunt zolang spelen als u wilt en het is zeer geschikt voor elke leeftijd. Onze midgetgolfbaan heeft 18 holes.

Nadat u zich heeft uitgeleefd op de golfbaan kunt u samen met uw medespelers genieten van een heerlijke barbecue. U kunt reserveren van dinsdag tot en met zondag. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 040-2532727 of via e-mail: info@witven.nl

 “Koersen door de Kempen” 

€ 41,95 p.p. (excl. dranken)

Het arrangement bestaat uit een fietstocht van ca. 40 km die u alle aspecten van het Kempische landschap laat zien, in combinatie met een heerlijk 4-gangendiner. U start bij Partycentrum Witven, waar u een kopje koffie met gebak uit eigen keuken wordt aangeboden. Vervolgens start de fietsroute die via de Malpie leidt naar Grand Cafe & Restaurant de Zwaan, waar u een voorgerecht gebruikt. Daarna leidt de tocht naar Hotel Steensel, waar u een kopje soep krijgt aangeboden. Het hoofdgerecht gebruikt u bij Dinee Café de Kempen. De tocht eindigt bij het Witven, waar u het dessert gebruikt. Bij alle gangen wordt u een keuze uit 2 mogelijkheden geboden. Dit arrangement laat zich voor gezelschappen uitstekend combineren met een afsluitende borrel in een van onze zalen.

Dit arrangement kunt u hier reserveren.

“Onbekommerd genieten in de Brabantse Kempen”

€ 32,95 p.p. (excl. dranken)

Dit arrangement bestaat uit een fietstocht gecombineerd met een heerlijke calorie-arme, 4-gangen-lunch.
Deze “gezonde” route start bij Gasterij ’t Dorpsgenot met een lekker kopje koffie met een lekkernij. Vervolgens start u de route, bij Dinee café de Kempen heeft u het eerste rustpunt met een heerlijke soep. Voldoende uitgerust? Ga dan verder met de tocht richting Waalre, waar u bij ’t Brabants Genot wordt getrakteerd op een hoofdgerecht. De laatste stop vindt plaats bij ons eigen partycentrum waar u een dessert voorgeschoteld krijgt.

Het menu van deze route voldoet aan de richtlijnen voor een gezonde lunch van het Voedingscentrum

Dit arrangement kunt u hier reserveren.

“Oerhollands genieten”

Ochtendarrangement € 21,95 p.p. Middagarrangement € 27,95 p.p. (beide excl. dranken).

U wandelt dit arrangement tussen Partycentrum Witven en Gasterij ’t Dorpsgenot. In de ochtend kunt u kiezen vanaf welke locatie u start. In de middag start u vanaf ’t Dorpsgenot. U wordt ontvangen met een vers kopje koffie en appeltaart, vervolgens start uw wandeling door het prachtige buitengebied. U ziet een variatie van bos en landerijen. Bij de tussenstop bieden we u een smakelijk soepje aan. Heerlijk uitgerust start u het tweede deel van de wandeltocht, die wordt afgesloten, in de ochtend met een luxe broodje en in de middag met een heerlijk hoofdgerecht.

Dit arrangement kunt u hier reserveren.