Nieuw: Cambiance vakantiekaart

WIJ ZETTEN CAMBIANCE TERUG OP DE KAART! Nieuw bij Cambiance is de Cambiance Vakantiekaart! U kunt 28 nachten genieten voor slechts € 575! Dit is maar liefst 4 weken kampeerplezier! Hoe u deze nachten opmaakt is helemaal aan u! De kaart is namelijk geldig in het laag ÉN hoogseizoen en voor alle typen kampeerplaatsen! De […]

Nieuwe bushalte

Wilt u gebruik maken van de bus? Gezellig een dagje naar Eindhoven of met de trein er op uit? De nieuwe bushalte bevindt zich op slechts 500 meter van ons vakantiepark. Vraag naar de actuele dienstregeling bij onze receptie.

De Bakkerij

Per april 2017 is onze campingshop vernieuwd en heet voortaan: De Bakkerij! Met een nieuwe uitstraling en nieuw assortiment. De Bakkerij is dagelijks geopend van 09.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 17.00u. U kunt hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen of bestel lekkere verse broodjes.  

Witven App

Sinds dit jaar heeft vakantiepark het Witven een gloednieuwe app. Hierdoor heeft u alle faciliteiten binnen handbereik, blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en bestelt u dagelijks uw verse broodjes bij De Bakkerij. De Witven app is beschikbaar in de app- en playstore.