Het Witven is vanwege zijn centrale ligging midden in de Kempische natuur een leuke locatie voor de start of (tussen)stop van uw wandel- of fietsroute. In samenwerking met “Happen & Trappen” bieden wij verschillende fiets- en wandelroutes aan.

 logo happen en trappen “Koersen door de Kempen”

€ 41,95 p.p. (excl. dranken)
Het arrangement bestaat uit een fietstocht van ca. 40 km die u alle aspecten van het Kempische landschap laat zien, in combinatie met een heerlijk 4-gangendiner. U start bij Partycentrum Witven, waar u een kopje koffie met gebak uit eigen keuken wordt aangeboden. Vervolgens start de fietsroute die via de Malpie leidt naar Grand Cafe & Restaurant de Zwaan, waar u een voorgerecht gebruikt. Daarna leidt de tocht naar Hotel Steensel, waar u een kopje soep krijgt aangeboden. Het hoofdgerecht gebruikt u bij Dinee Café de Kempen. De tocht eindigt bij het Witven, waar u het dessert gebruikt. Bij alle gangen wordt u een keuze uit 2 mogelijkheden geboden. Dit arrangement laat zich voor gezelschappen uitstekend combineren met een afsluitende borrel in een van onze zalen.

Klik hier om dit arrangement te reserveren.

logo happen en trappen “Onbekommerd genieten in de Brabantse Kempen”

€ 32,95 p.p. (excl. dranken)

Dit arrangement bestaat uit een fietstocht gecombineerd met een heerlijke calorie-arme, 4-gangen-lunch.

Deze “gezonde” route start bij Gasterij ‘t Dorpsgenot met een lekker kopje koffie met een lekkernij. Vervolgens start u de route, bij Dinee café de Kempen heeft u het eerste rustpunt met een heerlijke soep. Voldoende uitgerust? Ga dan verder met de tocht richting Waalre, waar u bij ‘t Brabants Genot wordt getrakteerd op een hoofdgerecht. De laatste stop vindt plaats bij ons eigen partycentrum waar u een dessert voorgeschoteld krijgt.

Het menu van deze route voldoet aan de richtlijnen voor een gezonde lunch van het Voedingscentrum

Klik hier om dit arrangement te reserveren.

logo happen en stappen “Oerhollands genieten”

Ochtendarrangement € 21,95 p.p. Middagarrangement € 27,95 p.p. (beide excl. dranken).

U wandelt dit arrangement tussen Partycentrum Witven en Gasterij ‘t Dorpsgenot. In de ochtend kunt u kiezen vanaf welke locatie u start. In de middag start u vanaf ‘t Dorpsgenot. U wordt ontvangen met een vers kopje koffie en appeltaart, vervolgens start uw wandeling door het prachtige buitengebied. U ziet een variatie van bos en landerijen. Bij de tussenstop bieden we u een smakelijk soepje aan. Heerlijk uitgerust start u het tweede deel van de wandeltocht, die wordt afgesloten, in de ochtend met een luxe broodje en in de middag met een heerlijk hoofdgerecht.

Klik hier om dit arrangement te reserveren.