Partycentrum/restaurant Witven is een veelzijdige horeca-zaak in Veldhoven. Een bedrijf dat op een unieke plaats aan de rand van Veldhoven gelegen is, en zorgt voor lunch, diner, feesten en partijen, seminars en vergaderingen. Kwaliteit en continuïteit zijn belangrijke steekwoorden binnen ons bedrijf.

Medewerk(st)er bediening

Zoek je een weekendbaan op parttime/flexibele basis? Dan is deze functie iets voor jou. We zoeken een gastvrije medewerk(st)er in ons enthousiaste team. Werkervaring is een pré, maar niet absoluut noodzakelijk. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Heb je interesse? Mail dan je C.V. aan info@witven.nl of bel met Annemieke Burgmans 040 – 253 27 27

Afwashulp

Zoek je een bijbaan in een leuke werkkring? Wij zijn op zoek naar een afwasser in onze spoelkeuken.
Je bedient de vaatwasser en zorgt ervoor dat alle vaat op tijd schoon is. Daarna zet je alles terug op zijn plaats, zodat je collega’s er weer mee kunnen werken.

We zoeken een medewerk(st)er in onze spoelkeuken op parttime/flexibele basis. De minimale leeftijd is 17 jaar.

Heb je interesse? Mail dan je C.V. aan info@witven.nl of bel met Annemieke Burgmans 040 – 253 27 27

Stageplaats receptie (vakantiepark)

Periode:        31-03-2020 – 30-09-2020
Vergoeding:  stagevergoeding
Leerweg:       stage (bol)

Wat gaat de student doen?
De student gaat werken op de receptie van vakantiepark Witven. Hier komen alle gastcontacten binnen via balie, telefoon, email en online boeken. Deze stage is veelzijdig en afwisselend. Je werkt vooral met jonge enthousiaste collega’s en gasten die hun vakantie vieren. Volgens een inwerkschema leert de student alle facetten van het receptiewerk. Het receptieteam bestaat uit 3 medewerksters. Bovendien maakt de stagiaire zijdelings kennis met animatiewerk, onderhoudswerk en horeca.
 
Over welke vaardigheden beschikt de student?
De student spreekt Nederlands en Engels. Duits is een voorkeur. Hij/zij is sociaal, vriendelijk en collegiaal en heeft de behoefte om het onze gasten naar de zin te maken. Het receptiewerk vereist een hoge mate van nauwkeurigheid. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd en krijgt volop kansen.


Wat biedt het leerbedrijf de student?

Het leerbedrijf biedt een moderne werkomgeving met alle benodigde faciliteiten. Pauzes worden gezamenlijk gehouden in onze Bakkerij. Het team collega´s heeft een informeel en gezellig contact met elkaar. Diensten onderling ruilen is meestal mogelijk. 

Heb je interesse? Mail dan je C.V. aan info@witven.nl of bel met Annemieke Burgmans 040 – 253 27 27

 

Reserveer nu direct uw tafel