Vakantiepark

Vanaf 15 juni zijn onze toiletten en douches voor publiek geopend en kunnen we weer alle diensten aanbieden, met inachtneming van de regels die dan van toepassing zijn.

Iedere donderdag in het hoogseizoen komt de Barabus (locatie: Egelantier) van 17.00-20.00 uur de lekkerste Surinaams-Javaanse gerechten maken. Denk aan Roti, Bara kip kerrie, bami en rijstgerechten.

***NIEUW: prachtige (voor-)seizoenplaatsen beschikbaar***
Op camping het Witven wordt u wakker van de vogels die fluiten en kunt u in alle rust genieten van de eerste zonnestralen van de dag. Op ons vakantiepark gaan hoogwaardige voorzieningen gepaard met intieme kleinschaligheid. Zet uw zorgen aan de kant en laat u meevoeren in het ultieme vakantiegevoel.

De combinatie strand, natuur en bezienswaardigheden zult u niet snel terugvinden in een willekeurige vakantiegids. Het Witven in Veldhoven biedt u dit unieke spectrum aan mogelijkheden en is dichterbij dan u denkt. Nabij het gezellige Eindhoven vindt u te midden van de prachtige natuurgebieden in de Brabantse Kempen ons terrein waar u kunt recreëren op niveau.

De gastvrijheid van Brabant en het Bourgondische leven zijn een vanzelfsprekendheid op ons vakantiepark.

Prachtige (voor-)seizoenplaatsen beschikbaar

Vakantiepark het Witven is uitgebreid. We beschikken daarom over nieuwe seizoen- en kampeerplaatsen midden in de natuur. Op een seizoenplaats bij vakantiepark het Witven geniet je nog langer van het ‘vakantiegevoel’. Kom gerust een kijkje nemen of neem contact op met de receptie om de beschikbare plaatsen te bekijken.

 

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!