Vakantiepark

Bij vakantiepark Witven staat het welzijn van onze gasten voorop. Daarom volgen wij de landelijke maatregelen van de overheid, de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost. Dat betekent dat de opening van ons kampeerseizoen is uitgesteld tot dinsdag 28 april 2020. 
 
***NIEUW: prachtige (voor-)seizoenplaatsen beschikbaar***
 
 

Op camping het Witven wordt u wakker van de vogels die fluiten en kunt u in alle rust genieten van de eerste zonnestralen van de dag. Op ons vakantiepark gaan hoogwaardige voorzieningen gepaard met intieme kleinschaligheid. Zet uw zorgen aan de kant en laat u meevoeren in het ultieme vakantiegevoel.

De combinatie strand, natuur en bezienswaardigheden zult u niet snel terugvinden in een willekeurige vakantiegids. Het Witven in Veldhoven biedt u dit unieke spectrum aan mogelijkheden en is dichterbij dan u denkt. Nabij het gezellige Eindhoven vindt u te midden van de prachtige natuurgebieden in de Brabantse Kempen ons terrein waar u kunt recreëren op niveau.

De gastvrijheid van Brabant en het Bourgondische leven zijn een vanzelfsprekendheid op ons vakantiepark.

Prachtige (voor-)seizoenplaatsen beschikbaar

Vakantiepark het Witven is uitgebreid. We beschikken daarom over nieuwe seizoen- en kampeerplaatsen midden in de natuur. Op een seizoenplaats bij vakantiepark het Witven geniet je nog langer van het ‘vakantiegevoel’. Kom gerust een kijkje nemen of neem contact op met de receptie om de beschikbare plaatsen te bekijken.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!