Evenementen

evenementen

Omloop der Kempen

Op 18 en 19 mei is het weer tijd voor hét wielerweekend in Veldhoven, met op zondag 19 mei de 71e Simac Omloop der Kempen KNWU Topcompetitie. Ook dit jaar worden er weer verschillende nationale en internationale toppers aan de start verwacht.

Groots met een zachte G

Dit jaar geeft Guus Meeuwis wederom verschillende concerten in Eindhoven. Van 14 t/m 16 juni wordt het weer één groot feest in het Philips Stadion. Dus oefen alvast je polonaise-moves en zangkunsten! Wij hebben nog mooie kampeerplaatsen beschikbaar voor deze data.

Dominator

Het grootste Hardcore festival ter wereld komt weer naar het E3 strand in Eersel. Dit jaar kan je op zaterdag 20 juli weer helemaal uit je dak met de beste acts. We hebben nog mooi kampeerplaatsen beschikbaar en liggen op nog geen 10 kilometer afstand van het festivalterrein.

Dynamo Metalfest

Na jaren van afwezigheid is het festival sinds 2015 weer terug in Eindhoven. De derde editie van Metalfest wordt op 19 en 20 juli gehouden op de ijsbaan in Eindhoven.

Abunai!

Een van de grootste conventies in Europa wordt ook dit jaar weer gehouden in Veldhoven. Van 23 t/m 25 augustus staat Koningshof weer in het teken van de Japanse cultuur. Het is vanaf onze camping slechts 2 kilometer lopen.

Cityfest Citycentrum Veldhoven

Dit nieuwe festival vervangt het culturele feest Cult en Tumult. Het wordt gehouden in het centrum van Veldhoven. Tijdens dit weekend kun je genieten van kunst, cultuur en muziek. De entree is helemaal gratis!

Dutch Design Week

Van 19 t/m 27 oktober is het weer genieten in Eindhoven tijdens de design week. Door heel de stad zijn werken te bekijken van nationale en internationale designers. Tijdens deze week is Eindhoven voor even de design-hoofdstad van de wereld.

Glow Eindhoven

Van 9 t/m 16 november 2019 staat Eindhoven voor de 13e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. De Eindhovense binnenstad wordt tijdens Glow betoverd dankzij spectaculaire en verbazende lichtshows en -effecten. Een groot deel van Glow is gratis te bezoeken en bestaat uit een route langs verschillende lichtshows. De lichtkunstwerken worden gemaakt door grote internationale lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!