Restaurant / Partycentrum

Verkoop Witven

Beste gast,

Hierbij willen wij u er van op de hoogte stellen dat wij, na 35 jaar,  ons bedrijf hebben verkocht. Vanaf 1989 hebben we het Witven met veel plezier en voldoening gevoerd. De fijne contacten met onze gasten hebben daar zeker aan bijdragen. We danken u hartelijk voor het vertrouwen en de prettige wijze waarop we met elkaar zijn omgegaan in al die jaren.

De nieuwe eigenaar is Resort Veldhoven B.V., een onderdeel van TopParken. Een familiebedrijf dat  toonaangevend is in de recreatiemarkt in Nederland. De overdracht naar de nieuwe eigenaar vindt binnenkort plaats. Deze strategische overname biedt nieuwe kansen en groeimogelijkheden voor TopParken. Wij zijn ervan overtuigd dat de expertise en middelen van TopParken het bedrijf zal vormen naar de huidige wensen van de recreatiemarkt en onze gasten nog beter van dienst zullen zijn.

Voor het komende jaar 2024 zal Resort Veldhoven B.V. alle lopende reserveringen van ons overnemen, onder de voorwaarden zoals afgesproken. Onze medewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaar. Voor u blijven zij uw vertrouwde aanspreekpunt.

Op korte termijn organiseert Resort Eindhoven een informatie-bijeenkomst voor alle gasten. Daarvoor zal zij separaat een uitnodiging versturen.

 

Welkom bij het Resort Eindhoven (voorheen Witven), bourgondisch genieten in een ongedwongen sfeer

Resort Eindhoven is een veelzijdige locatie gelegen aan het water, aan de zuidkant van Eindhoven en de grens van Veldhoven. Met een restaurant, partycentrum, vakantiepark en strandbad is er elke dag wel wat te beleven in dit mooie natuurgebied.

Lunchen of dineren in ons restaurant is mogelijk voor gastengroepen en uitsluitend op basis van reservering.

We hebben in de regio een uitstekende naam opgebouwd als locatie voor o.a. uw feest, bruiloft, receptie, diner of zakelijke bijeenkomst. Met goed verzorgde zaalruimtes, uitzicht op het water en parkeergelegenheid voor de deur.
Alles wordt vers in onze eigen keuken bereid en we werken veel met streekgerechten.

Voor groepen hebben we speciale groepsdiners en actieve arrangementen zoals dinerspellen en fietstochten. Kinderen vermaken zich in de speeltuin, op de ‘air trampoline’, de midgetgolfbaan of de kleine kinderboerderij.

We zijn uitstekend bereikbaar op slechts 3 km vanaf afrit 32 van de N2.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!