Citycamps: kamperen met de stad binnen handbereik!

Citycamps is een samenwerking van 14 campings, die allemaal dicht bij een stad gelegen zijn. Dit zijn zeer verschillende campings die een uitstekende uitvalsbasis bieden om het veelzijdige aanbod van de aangrenzende stad te ontdekken. Cultuur, musea, historie en bruisende uitgaansmogelijkheden. Alles op een steenworp afstand van de citycamps.

Citycamp Witven is campervriendelijk. U vindt bij ons uitstekende camperplaatsen met een verharde ondergrond en aansluitend gras. De faciliteiten voor lozing en inname van water zijn aanwezig.

Camperplaats Witven omgeving Eindhoven

Typisch Brabantse omgeving

Uniek gelegen aan de rand van Eindhoven en Veldhoven vindt u Camping Witven. Te midden van de prachtige natuurgebieden van de Brabantse Kempen. Op onze camping gaat intieme kleinschaligheid gepaard met hoogwaardige voorzieningen.

Brabantse sfeer

De Brabantse sfeer proef je direct bij aankomst door de hartelijke ontvangst. Ruimte en comfort gaan op het Witven hand in hand. De ruime staanplaatsen bevinden zich op groene weiden en er is altijd een mooie boom in de buurt voor wat schaduw op warme dagen. U kunt terecht met uw eigen caravan, vouwwagen of tent. U beschikt over complete en moderne sanitaire voorzieningen. Indien gewenst is privé-sanitair mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen uit één van onze houten chalets. Een geriefelijke combinatie van luxe en het kampeergevoel.

Hoogwaardige voorzieningen

De voorzieningen op onze camping zijn uitstekend. U treft op ons terrein onder andere een groot strandbad aan, compleet met zandstrand en zonneweide, tennis- en midgetgolfbanen, jeu de boules, speeltuinen, een kinderboerderij, een campingwinkel, een bar/snackbar, een partycentrum met grote terrassen en een à la carte restaurant. Tijdens het hoogseizoen bieden wij onze jonge gasten een afwisselend recreatieprogramma. Onze camping beschikt over draadloos internet. U kunt met uw laptop eenvoudig toegang krijgen tot de hotspot.

 

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!