Strandbad van het Witven sluit definitief de deuren voor daggasten

Beste gasten,

via deze weg informeren we jullie dat ons strandbad na ruim 30 jaar vanaf heden niet meer kan worden bezocht door daggasten uit de regio. Lees hieronder het persbericht wat er deze week uit gaat naar de regionale media.

Een zware beslissing

De sluiting was een zware afweging voor het Witven, aangezien ze al jarenlang een trouwe gebruikersgroep kent.

Het toenemende aantal gasten van het vakantiepark en de veranderende markt hebben geleid tot de beslissing om het strandbad te sluiten voor bezoekers uit de omgeving. Verder vraagt het veiligheidsaspect rondom het strandbad steeds meer inspanning en lopen de hiermee gepaard gaande kosten op, wat bedrijfseconomisch niet langer verantwoord is. Daarnaast zijn overige activiteiten niet of nauwelijks mogelijk rondom het strandbad tijdens het gehele zwemseizoen, wat een beperkende werking heeft op de bedrijfsvoering.

Feesten en evenementen

Het Witven is gelegen midden in de natuur en heeft in de regio met haar partycentrum een uitstekende naam opgebouwd als locatie voor feesten, bruiloften, recepties en zakelijke bijeenkomsten. Er is steeds meer vraag naar bijeenkomsten in combinatie met buitenactiviteiten. In de toekomst kunnen voortaan gedurende het gehele jaar kleinschalige evenementen worden georganiseerd op het terrein, waarbij ook het strandbad kan worden ingezet.

Vakantiepark  

Vakantiepark het Witven ontvangt gasten vanuit heel Europa. Voor campinggasten blijft het strandbad wel beschikbaar.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!