Verkoop Witven

Beste gast,

Hierbij willen wij u er van op de hoogte stellen dat wij, na 35 jaar, ons bedrijf hebben verkocht. Vanaf 1989 hebben we het Witven met veel plezier en voldoening gevoerd. De fijne contacten met onze gasten hebben daar zeker aan bijdragen. We danken u hartelijk voor het vertrouwen en de prettige wijze waarop we met elkaar zijn omgegaan in al die jaren.

De nieuwe eigenaar is Resort Eindhoven B.V., een onderdeel van TopParken. Een familiebedrijf dat  toonaangevend is in de recreatiemarkt in Nederland. De overdracht naar de nieuwe eigenaar vindt binnenkort plaats. Deze strategische overname biedt nieuwe kansen en groeimogelijkheden voor TopParken. Wij zijn ervan overtuigd dat de expertise en middelen van TopParken het bedrijf zal vormen naar de huidige wensen van de recreatiemarkt en onze gasten nog beter van dienst zullen zijn.

Voor het komende jaar 2024 zal Resort Eindhoven B.V. alle lopende reserveringen van ons overnemen, onder de voorwaarden zoals afgesproken. Onze medewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaar. Voor u blijven zij uw vertrouwde aanspreekpunt.

Op korte termijn organiseert Resort Eindhoven een informatie-bijeenkomst voor alle gasten. Daarvoor zal zij separaat een uitnodiging versturen.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!