Chalets

Op vakantiepark Resort Eindhoven (Voorheen ’t Witven) is er keuze tussen vier verschillende chalets.

Onze chalets zijn geheel gemeubileerd en voorzien van inventaris. Ze beschikken allemaal over een airco en een vaatwasser. In elk chalet is een koffiezetapparaat aanwezig (filter koffie) en een waterkoker.

Het afnemen van linnenpakketten is verplicht. Een lakenpakket bestaat uit een kussen- en dekbedovertrek en onderlaken, kosten € 9,00 per persoon. Optioneel kunt u een handdoekenpakket huren voor € 2,75 per stuk bestaande uit: twee handdoeken en een theedoek.

Het Kempen chalet

Het Kempenchalet hebben we in 2 uitvoeringen. Een versie voor 6 personen én een versie voor 4 personen. Het 6-persoons Kempen chalet heeft drie slaapkamers. Het 4-persoons chalet 2 slaapkamers. Verder een keuken met vaatwasser en een living, een separaat toilet en een doucheruimte met inloopdouche. De chalets zijn standaard uitgerust met airco en een volledige inrichting en inventaris. Klik hier voor de beschikbaarheid.

Het Dommel chalet

Het Dommel chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met 2 losse bedden. Een keuken met vaatwasser en een living. De chalets zijn standaard uitgerust met airco en een volledige inrichting en inventaris. Klik hier voor de beschikbaarheid.

Het Vlasroot chalet

Het Vlasroot chalet is een luxe chalet met 2 slaapkamers: een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met 2 losse bedden. Er is een badkamer met inloopdouche, een afzonderlijk toilet, een keuken met vaatwasser en een living. Het chalet is volledig ingericht en voorzien van inventaris. Klik hier voor de beschikbaarheid.

Vorige slide
Volgende slide

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!