Veelgestelde vragen

Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen.

Indien uw vraag hieronder niet beantwoord wordt, neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 – 500 2468 of per email op info@resorteindhoven.nl

Zijn alle tarieven inclusief?

Alle tarieven zijn inclusief water, 6 ampére electra, douchegebruik, wi-fi en gebruik van het strandbad.  Bij seizoens- en voorseizoenplaatsen is een beperkt aantal kwh electra inbegrepen. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Zijn groepsreserveringen mogelijk?

Groepsreserveringen zijn mogelijk in overleg. We kijken per aanvraag of we de reservering goedkeuren. Groepsreserveringen in één grote tent zijn niet toegestaan.

Zijn honden toegestaan?

Twee honden per kampeerplaats zijn toegestaan. Honden dienen altijd aangelijnd te zijn op het kampeerterrein. Uitlaten van uw hond kan buiten ons park. Mocht uw hond toch zijn behoefte doen op het park dient u dit direct op te ruimen.

Mag mijn hond mee naar het strandbad?

Honden zijn niet toegestaan rondom het strandbad.

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Inchecken kan vanaf 13.00 uur. Indien u eerder wenst te arriveren kan dit in overleg met ons. Wanneer de kampeerplaats vrij is, is het geen probleem om eerder in te checken. Bij interesse in een vroege check in kunt u een dag van tevoren contact met ons opnemen. De check in tijd voor chalets is 15.00 uur, in overleg kan ook deze tijd vervroegd worden.

Voor welke tijd dienen we uitgechecked te zijn?

De check out tijd is voor 11.00 uur. Het is mogelijk om in overleg later uit te checken. Hiervoor kan een toeslag berekend worden. De check out tijd van de chalets is 10.00 uur. Deze tijd kan niet verlaat worden.

Is er wi-fi aanwezig op de camping?

Op de camping is draadloos internet aanwezig.

Is er een mogelijkheid tot tv kijken op de kampeerplaats?

Wij bieden de mogelijkheid om tv te kijken via Digitenne. U kunt een Digitennepakket verkrijgen op de receptie. 

Moeten mijn bezoekers entree betalen?

Uw bezoekers zijn geen entree verschuldigd. Wanneer ze gebruik willen maken van ons strandbad dienen ze een polsbandje aan te schaffen bij de campingreceptie.

Kan ik mijn auto op de kampeerplaats parkeren?

Onze kampeerplaatsen zijn allemaal autovrij. U kunt de auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen bij ieder kampeerveld.

Voor welke doelgroep is het animatieprogramma?

Ons animatieprogramma is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Verder hebben we enkele activiteiten die ook geschikt zijn voor oudere kinderen, maar deze activiteiten zijn beperkt ingepland in het programma.

Is barbecueën toegestaan?

Barbecueën is toegestaan in een daarvoor bestemde barbecue. Vuurkorven zijn verboden.

Is het mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren?

Ja dit is mogelijk. Wanneer de receptie gesloten is kunt u gebruik maken van de intercom naast de ingang. U krijgt dan contact met ons en wij zorgen voor uw checkin.

Mag er een extra bijzettentje op mijn plaats staan?

Ja dit is mogelijk. Graag horen wij wel van tevoren dat u met een extra tentje komt kamperen. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Is het mogelijk om fietsen te huren?

Nee, dit is niet mogelijk. 

Is het toegestaan te vissen in het strandbad?

Dit is alleen toegestaan voor onze eigen gasten en op dagen dat het geen zwemweer is en er niemand bij het strandbad aanwezig is. Buiten de openingstijden van het bad is vissen ook toegestaan (het strandbad is geopend van 10.00 – 20.00 uur). 

Kunnen er snacks afgehaald worden in het eetcafé?

Ja dit is mogelijk. Op de bar vindt u de bestelformulieren. Deze kunt u invullen en wij maken uw bestelling voor u gereed. U kunt ook van tevoren al afspreken wanneer u de bestelling wenst te komen ophalen. Wij zorgen dan dat de bestelling voor u klaarstaat.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!