Attracties

Op deze pagina vind je alle informatie over leuke uitstapjes in de omgeving van Eindhoven en Veldhoven.

Klimrijk Veldhoven

Test je klimkunsten op 1 van de 4 parcours met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 170 meter. Op de laagste route klim en klauter je op 3 meter hoogte. Op de hoogste route hangen de grootste avonturiers 8 meter in de lucht! Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging.

Zoo Veldhoven/ papegaaienpark

Zoo Veldhoven wil je graag kennis laten maken met een exotisch stukje Veldhoven. Zowel gevleugelde als ongevleugelde dieren hebben een onderkomen gekregen dat zoveel mogelijk is aangepast aan de natuurlijke leefomgeving van het dier. Zo kan een bezoekje aan het park niet alleen leuk, maar ook nog leerzaam zijn.

Geitenboerke Veldhoven

Het is mogelijk om een excursie te doen op en rond het bedrijf. Hierbij zal informatie worden gegeven over de melkgeiten, de voeders, het melken en de omgeving waarin het bedrijf ligt. Er is op het bedrijf een aparte excursie ruimte ingericht waar het één en ander verteld wordt en waar na afloop van de excursie een stukje geitenkaas geproefd kan worden.

Ballorig Veldhoven

Een binnenspeeltuin waar de kinderen het hele jaar door kunnen klimmen, rennen, klauteren en springen. In dit overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur.

Eindhoven Museum

In dit openluchtmuseum ga je terug in de tijd. Je ervaart hoe het leven in Eindhoven lang geleden was. Tijdens weekenden en vakanties komt het museum tot leven en nemen historisch geklede bewoners u mee terug in de tijd. Een leerzaam dagje uit voor het hele gezin.

Van Abbemuseum Eindhoven

Het beroemdste museum van Eindhoven. In het van Abbemuseum worden de meest uiteenlopende collecties tentoongesteld. Kijk eens in de brochure in ons brochure-rek voor de meest recente informatie en tentoonstellingen.

DAF museum Eindhoven

In het DAF museum Eindhoven vind je werkelijk alles wat met DAF te maken heeft. Je leert er over de geschiedenis van dit kleurrijke bedrijf, maar ook vindt u er verschillende bijzondere voertuigen die in de loop der jaren gebouwd zijn. Het pronkstuk van het museum is de DAF Siluro van meesterstilist Michelotti.

DippieDoe Best

DippieDoe is kindvriendelijk, veilig en overzichtelijk! DippieDoe is een overdekte speeltuin die leuk is voor jonge en oudere kinderen. Leuk voor als het weer een keer minder is.

Beekse Bergen

In Safaripark de Beekse Bergen beleef je Afrika in één dag. Je kan het park op vier verschillende manieren ontdekken: wandelend, met de safaribus, de safariboot of met je eigen auto. Het safaripak is gedurende heel het jaar geopend.

Efteling

“Geef je over aan magie, want sprookjes bestaan”, zo kun je de Efteling het best in één zin omschrijven. De Efteling is het leukste attractiepark van Nederland en is een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!