Evenementen regio

Weekmarkt Veldhoven

Weekmarkt Meiveld Veldhoven in het centrum is elke maandag vanaf 11.00-16.30 uur. Met ruim 40 marktkooplieden is het een grote markt met een ruime keuze uit vele marktproducten! Valt maandag op een feestdag? Dan schuift de markt door naar dinsdag. 

Weekmarkt Eindhoven

Elke dinsdag vanaf 09.00-16.00 uur staat het grote 18 Septemberplein vol met tal van kramen. Wat je er vindt? Alles van verse groenten en gebraden kip, tot Turkse delicatessen én lokale lekkernijen. Snuffel zeker ook bij de vele kraampjes met stoffen, bloemen en cosmetica! Klaar met inkopen doen? Trakteer jezelf op een bakje kibbeling of een ovenvers worstenbroodje!  

Stadswandeling Eindhoven

Wandel mee! De gids neemt je in een storytelling mee door de binnenstad van Eindhoven. Elke vrijdag en zaterdag om 11.00 uur. De ruim 1 uur durende stadswandeling start vanaf Eindhoven Tourist Information in het station en sluit af met een rondleiding door Domus Dela, ‘De geheime parel van Eindhoven’. Reserveren is noodzakelijk en kan tot één dag van te voren. De wandeling gaat door vanaf vijf deelnemers. Reserveer een plekje via info@thisiseindhoven.nl

Feelgood Market Eindhoven

Kom gezellig naar de FeelGood Market en laat je inspireren en verassen door de handgemaakte en unieke producten. Zo is de FeelGood Market altijd goed voor wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag! De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops, fijne live muziek en super veel lekkere en aparte (bio) hapjes. Entree is gratis.  Locatie: Ketelhuisplein in Strijp S, Eindhoven. De Feelgood Market wordt 1 keer per maand gehouden, kijk voor de data op https://www.feelgoodmarket.nl.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats!